Den 10/9-08 friede jeg til damen, hun var helt solgt, hvilket jo også skulle være meningen.
Det skete fuldt ud privat oven på en god middag.

Den 13/9-08 blev bestman inviteret på middag og forespurgt om det var i orden med datoen da det er hans fødselsdag.
Den 14/9-08 blev forældrende og lillebror inviet i det, alle blev glade undtagen Jesper der skulle have flasken med rødvin med det samme.

Den 17/1-09 var vi på bryllupsmesse for at få en masse inspiration til det forestående bryllup

Vi gik hjem fra messen med 5 kg kataloger og inspiration, vi besøgte en masse hjemmesider for at finde ud af hvordan det skulle holdes, og hvor vi skulle bestille mad fra.

Via en af mine kunder fik vi navne på nogen steder hvor man kan holde festen ude om aftenen, og i fandt ud af at dette godt kunne betale sig kontra at skulle holde det hjemme og skulle sørge for at der var folk til at servere og ryde op.

Vi fandt hurtigt et sted hvor vi kunne holde aftenfesten, og efter lidt korrespondance frem og tilbage fik vi tilsendt et menukort, og fik arrangeret en prøvemiddag.

Den 28/1-09 var vi til prøvemiddag hos Brian i Jægerhytten sammen med Mor/Svigermor og Aage. Det var en fantastisk middag og vinen “lugtede” godt (tag den Aage).
Efter denne middag var vi helt solgt, stedet er idyllisk og romantisk, og maden og vinen er helt klart det hele værd, samt naturligvis betjeningen.

Vi har været på karlebo kro for at vurdere dem, men det var ikke aktuelt da der allerede var 2 fester på stedet og vi ville være den mindste, stedet var fint, men vi ville drukne i de andres fest og det havde vi ikke lyst til.

Den 7/2-09 var vi med begge mødre inde at kigge på tøj i Lilly, hvor vi fra messen havde aftalt at skulle møde lørdag morgen kl. 8.30, vi ved jo godt at manden ikke må se damen i kjolen før brylluppet så jeg blev placeret i et lille rum i den anden ende af butikken så jeg ikke kunne følge med. 1½ time efter fik hun et shock da det var min tur til at prøve tøj, heldigvis havde dem efter os meldt afbud, så jeg fik da prøvet lidt af hvert, og vi fik moret og grint en masse. Bagefter inviretet Charlotte os på en lille forfriskning på en Café på strøget inden vi skulle hjem. Endnu en uforglemmelig dag var hændt.

Sidst i februar blev invitationerne bestilt med en del korrospondance mellem os og www.caligraphen.dk som stod for kortne da vi fik 10% rabat fra bryllupsmessen.

En uge efter modtog vi så kortene, og i løbet af en uge havde vi skrevet på dem alle sammen, nu manglede vi kun frimærkerne. Vi tog på posthuset og købte disse frimærker, med det resultat at da vi kom hjem havde vi ikke købt nok, så vi måtte lige i brugsen og købe 10 mere. Det viste sig så hurtigt at kun 3 ud af 30 frimærker vi havde købt på posthuset virkede, og da jeg ringede til postdanmark blev jeg bedt om at returnere dem til det samme posthus. Den klarede Jeannette, og da hun afleverede dem fik hun at vide at det var dem alle sammen den var gal med. Jeannette fik en ny sending med hjem, og vi fik dem puttet på.

Den 17/3-09 blev invitationerne sendt ud da vi har haft lidt bøvl med at skaffe dem, og især frimærkerne der drillede.

Den 1/6-09 var alle invitationer returneret og kun 3 meldt fra.

Den 15/6-09 får vi en opringning fra bestyrrelsen om at lokalet vi har lejet til receptionen ikke har noget gulv grundet en dobbelt vandskade under de 2 voldsomme regnskyld vi har haft.
Så breder panikken sig, nu skal vi til at have et nyt sted at holde receptionen, og jagten går ind, vi prøver alt hvad der er i området, men intet er ledigt. Bestyrrelsen ringer tilbage omkring den 2/7-09 og fortæller at vi har fået lokalet i naboejendommen, så kan vi da slappe af igen.

Den 2/7-09  får Jeannette hentet sin kjole hjem fra Lilly. Det er noget af en fyldig satan, Jeannette brugte 4 sæder i toget til stor irretation for andre passagere.

Den 15/7-09 får Michael tilpasset sit sæt og hentet det hjem fra Lilly.

Den 27/7-09 får vi skrevet under på at lokalet er vores, men de får sig et chock når vi fortæller at vi bliver 60-70 personer da lokalet kun lejes ud til 30, men de er nu søde nok, vi skal bare lade som om vi kun er 30.

Vi undrer os stadig over hvor vores polterabend bliver af…

Den 8/8-09 sker den store dag, hvor vi bliver smeltet sammen til Dyhr Iversen

Se billeder fra hvor receptionen skal holdes, dem er på billederne er ikke inventar, og kommer ikke med til receptionen.:

Skriv et svar